ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Δύσκολη η διαπραγμάτευση για Τίμα»

«Δύσκολη η διαπραγμάτευση για Τίμα»

Για τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Γιάνις Τίμα, μίλησε ο πρόεδρος της Κίμκι, Πάβελ Αστάκχοφ, τονίζοντας ότι δεν ήταν και τόσο εύκολες για τη μεταγραφή αυτή:

«Οι διαπραγματεύσεις με τους Έλληνες είναι πάντα δύσκολες. Ποτέ δεν δίνουν μια σαφή απάντηση και τους αρέσουν οι χρονοβόρες διαπραγματεύσεις. Παρ’ όλα αυτά, κάναμε υπομονή μέχρι το “deadline” στο συμβόλαιο του και πετύχαμε αυτό που θέλαμε.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ο Τίμα παρέμεινε στη Χίμκι και υπέγραψε διετές συμβόλαιο μαζί μας. Ταίριαξε τέλεια με την ομάδα και γρήγορα έγινε ένας από τους ηγέτες μας.

Μας ενδιαφέρουν όλοι οι καλοί παίκτες που είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Θέλουμε να τον υπογράψουμε, διαπραγματευόμαστε. Αλλά θα είναι δύσκολο.

Η προτεραιότητα του Μάλκολμ είναι να επιστρέψει στο NBA. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι διαπραγματεύσεις πάντοτε είναι περίπλοκες».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ