ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Είπε «όχι» στην ΤΣΣΚΑ για Μιλουτίνοφ

Είπε «όχι» στην ΤΣΣΚΑ για Μιλουτίνοφ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ φαίνεται ότι αποτελεί τον διακαή πόθο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Οι Ρώσοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Σέρβου σέντερ, την οποία όμως οι «ερυθρόλευκοι» αρνήθηκαν.

Η ΤΣΣΚΑ όμως, όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και κατά πάσα πιθανότητα θα επανέλθει με νέα μεγαλύτερη πρόταση προς την ομάδα του Πειραιά.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τον παίκτη, η ΤΣΣΚΑ του έχει κάνει μία τεράστια πρόταση για ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια της Ευρώπης!

Να σημειωθεί πως ο Μιλουτίνοφ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και η μοναδική ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει έχει να κάνει με το ΝΒΑ και τους Σαν Αντόνιο Σπερς οι οποίοι έχουν τα δικαιώματα του παίκτη στην Αμερική. Και η ρήτρα αυτή είναι ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν ενημερώσει οι Σπερς αν θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρη αυτή, κάτι το οποιο έχουν δικαίωμα να κάνουν μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Όσον αφορά την ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός είπε «όχι» στην πρώτη επίσημη πρόταση των Ρώσων. Οι οποίοι φαίνεται πως θα επανέλθουν...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ