ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεπενιώτης-Μπερτομέου αποστόμωσαν τον Μάνο!

Λεπενιώτης-Μπερτομέου αποστόμωσαν τον Μάνο!
Book Small Mobile

Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (11/) η συνάντηση μεταξύ των μελών/ομάδων της Ευρωλίγκας, με τον Ολυμπιακό να παίρνει την έγκριση να αγωνιστεί στη διοργάνωση τη νέα σεζόν.

Για μία ακόμα φορά, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο Μάνος Παπαδόπουλος, θέλησε να… πουλήσει εξυπνάδα, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να κάνει μία τρύπα στο νερό. Και αυτό, διότι τόσο ο Νίκος Λεπενιώτης που εκπροσώπησε τον Θρύλο, όσο και ο Τζόρντι Μπερτομέου, τον αποστόμωσαν.

Για την ακρίβεια, όταν η Ευρωλίγκα τόνισε ότι μπορεί μία ομάδα να μη συμμετέχει στο πρωτάθλημα της χώρας της, αλλά να παίξει κανονικά στη διοργάνωση, ο… Πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ πήρε το λόγο και τόνισε: «Τι θα κάνει η Ευρωλίγκα για τις ομάδες που εκβιάζουν τις τοπικές λίγκες και δεν συμμετέχουν, θα κάνει κάτι;» Άφησε, δηλαδή, υπαινιγμούς για τους «ερυθρόλευκους».

Αρχικά, λοιπόν, ο Τζόρντι Μπερτομέου ήταν ξεκάθαρος. «Δεν είναι δικό μας θέμα και θα πρέπει να το δουν οι λίγκες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ήρθε και νέα… τάπα από τον Νίκο Λεπενιώτη, ο οποίος υπογράμμισε ότι: «Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνω το ενδιαφέρον του κ. Παπαδόπουλου για τις εξελίξεις στην ελληνική λίγκα», ανέφερε αρχικά συμπληρώνοντας: «Θα έπρεπε να ασχοληθεί με το θέμα τους προηγούμενους μήνες και σε τοπικό επίπεδο όχι εδώ μέσα (στην Ευρωλίγκα). Επίσης, αυτό είναι κάτι που αφορά την ελληνική λίγκα και όχι την Ευρωλίγκα και φυσικά δεν έχει να κάνει με εκβιασμούς αλλά με την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Επιπλέον, θα ήθελα να ρωτήσω τον Μάνο, τις ομάδες και την Ευρωλίγκα, αν πρέπει να γίνει κάτι με τις ομάδες - μέλη της Ευρωλίγκας που εκβιάζουν τις υπόλοιπες και την Ευρωλίγκα».

Με λίγα λόγια, πήγε για… μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο Μάνος και ο Παναθηναϊκός!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ