ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με Μονπελιέ ή Βενέτσια στα προκριματικά της Ευρωλίγκας

Με Μονπελιέ ή Βενέτσια στα προκριματικά της Ευρωλίγκας

Κανονικά στην κλήρωση για τα προκριματικά της νέας Ευρωλίγκας θα βρίσκεται και φέτος η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο μίας εκ των Μονπελιέ ή Βενέτσια.

Να σημειωθεί, ότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου, στο Μόναχο. Ωστόσο, όπως και να ‘χει, είτε οι «ερυθρόλευκες» κληρωθούν με την γαλλική ομάδα, είτε με την ιταλική, είναι αποφασισμένες να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη ενισχύθηκε σημαντικά, διατήρησε τον βασικό, περσινό «κορμό» της και έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει.

Όσον αφορά στην πρώτη αναμέτρηση για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας, θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα. Σε Γαλλία ή Ιταλία, δηλαδή, ανάλογα με την κλήρωση του Θρύλου.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος φέτος να πραγματοποιήσει ακόμα καλύτερη πορεία από πέρσι, έχοντας δουλέψει πάνω στο εν λόγω κομμάτι, σε όλους τους τομείς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ