ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

«Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έκανε τα πάντα προκειμένου να αποκτήσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ωστόσο ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά στις σχετικές προτάσεις των Ρώσων. Και διατήρησε τον Σέρβο σέντερ στο Λιμάνι του.

Ο «Μίλου», λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του και για μία ακόμα φορά, εξέφρασε, μεταξύ άλλων, τη χαρά του που αποτελεί μέλος της οικογένειας του Θρύλου.

Παράλληλα, ο εκ των κορυφαίων σέντερ της Ευρώπης ανέφερε ότι τη συγκεκριμένη στιγμή σκέφτεται μόνο την Εθνική του ομάδα και τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκολα Μιλουτίνοφ:

«Είμαι προσηλωμένος στην εθνική ομάδα και δεν ξέρω τι θα γίνει, θα δούμε. Πραγματικά, αυτή την στιγμή μόνο την εθνική ομάδα σκέφτομαι. Είμαι χαρούμενος εκεί που είμαι και είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδό μου. Δεν με απασχολεί τι θα γίνει στο μέλλον», ανέφερε αρχικά.

Για την κατάστασή του: «Είμαι ξεκούραστος, αφού οι υποχρεώσεις μου ολοκληρώθηκαν πρόωρα και έτσι έχω καιρό να παίξω. Και θέλω να παίζω. Ανυπομονώ να βοηθήσω την εθνική ομάδα και έχω πολύ θετική ενέργεια. Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο, όχι μόνο στους ψηλούς, αλλά και οι 18 που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία, είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Υπάρχουν παιδιά από την Ευρωλίγκα και το ΝΒΑ, οπότε οι προπονήσεις θα είναι υψηλού επιπέδου και νομίζω ότι όλοι θα δουλέψουν με μεγάλο ενθουσιασμό».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ