ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Το μπάσκετ μεγαλώνει, το μπάσκετ προχωρά». ΧΑΧΑΧΑΧΑ...

«Το μπάσκετ μεγαλώνει, το μπάσκετ προχωρά». ΧΑΧΑΧΑΧΑ...

Δεν έχουν τελειωμό οι «ομορφιές» και οι παρανομίες στο… μαγικό κόσμο του ελληνικού μπάσκετ. Αποδεικνύεται συνεχώς, με κάθε πιθανό τρόπο.

Ολοκληρώθηκε, λοιπόν, το έκτακτο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, στο οποίο αποφασίστηκε να πέσει το Λαύριο στην Α2. Ωστόσο… έμεινε τελικά στην Α1, καθώς θα πληρώσει και θα πάρει το ΑΦΜ της Κύμης.

Από την άλλη, στην Α2 έπεσε και ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος, όμως, θα… παραμείνει εν τέλει στην πρώτη κατηγορία, μιας και πλήρωσε και πήρε το ΑΦΜ του Χολαργού. Φοβερό;

Έτσι, στον ΕΣΑΚΕ ψάχνουν για 14η ομάδα, καθώς έμειναν 13 και αναγκάστηκαν να… χτυπήσουν την πόρτα της Καστοριάς. Της πρώτης επιλαχούσας, δηλαδή, από την Α2. Τρομερά πράγματα…

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ψάχνει για βασικό χορηγό, επικρατώντας το απόλυτο μπάχαλο. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, λοιπόν, ο... Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, βγήκε για μία ακόμα φορά να πει τα δικά του.

«Το μπάσκετ μεγαλώνει, το μπάσκετ προχωρά. Θα είμαστε καλύτερα χωρίς αυτούς», εννοώντας τον Ολυμπιακό, ανέφερε μεταξύ άλλων. Ναι, καλά ακούσατε. Το ελληνικό μπάσκετ μεγαλώνει και προχωρά. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Έχουν δεν έχουν, πάντως, με τον Θρύλο ασχολούνται. Για γέλια και για κλάματα…

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ