ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Βατούτιν το αρνείται, αλλά και τα τσιμέντα ξέρουν

Ο Βατούτιν το αρνείται, αλλά και τα τσιμέντα ξέρουν

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο θέμα του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Αρνούμενος πως η ΤΣΣΚΑ έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Σέρβου σέντερ:

«Δεν συνηθίζουμε να λέμε ναι ή όχι σε φήμες και δεν έχουμε σχολιάσει ποτέ κάτι σχετικά με φημολογούμενες μεταγραφές.

Τα ελληνικά Μέσα και άλλα που ασχολούνται με το μπάσκετ, κάνουν πολλά για να γίνει δημοφιλές το άθλημα και αυτό είναι ευπρόσδεκτο. Εμείς, πιστεύουμε στους παλιούς και τους νέους παίκτες μας και ελπίζουμε η προσαρμογή τους να είναι επιτυχημένη και να ενθουσιάσουν τους φιλάθλους μας!

Η στελέχωση του ρόστερ ολοκληρώθηκε. Ωστόσο, πριν ξεκινήσει η σεζόν οι προπονητές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ακόμη έναν παίκτη, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρωλίγκα.

Πάντα, η ενίσχυση του ρόστερ είναι ένας συνδυασμός θέλησης και πιθανότητας, αλλά γενικά είμαστε ευχαριστημένοι με τις μεταγραφές αυτό το δύσκολο καλοκαίρι. Έχουμε έξι νέους παίκτες, αλλά το πιο σημαντικό που πρέπει να καταλάβουν όλοι, είναι ότι η ομάδα που κατέκτησε την Ευρωλίγκα της περασμένης σεζόν δεν υπάρχει πια, πως παίκτες-κλειδιά αποχώρησαν για διάφορους λόγους και πως μία νέα ομάδα χτίστηκε από την αρχή. Σίγουρα θα είναι δύσκολο από άποψη πνευματικής και αγωνιστικής προετοιμασίας, αλλά ποτέ δεν ήταν εύκολο».

Εντάξει το αρνείται για τους δικούς του λόγους, αλλά είναι γνωστό σε όλη την Ευρώπη ότι έκανε την κίνησή της η ΤΣΣΚΑ. Αλλά έφαγε «πόρτα» από τον Ολυμπιακό!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ