ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Είπατε κάτι; «Έχουν καλυφτεί οι οφειλές»

Είπατε κάτι; «Έχουν καλυφτεί οι οφειλές»

Την προηγούμενη σεζόν ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε ένα οικονομικό θέμα το οποίο όμως διευθετήθηκε αμέσως. Ήταν ένα προσωρινό ζήτημα και αυτό φάνηκε αμέσως με τις κινήσεις που έκανε η διοίκηση.

Βέβαια είχαν υπάρξει οι καλοθελητές που ήθελαν να παρουσιάσουν τα πράγματα «μαύρα» και έγραφαν τα δικά τους, γιατί έτσι τους είχαν πει.

Αλλά ένα-ένα τα θέματα τελειώνουν και φάνηκε αυτό και από την επίσημη ανακοίνωση της Euroleague η οποία αναφέρει ξεκάθαρα ότι όλες οι οφειλές έχουν τακτοποιηθεί από τον Ολυμπιακό όπως έπρεπε:

«Η οικονομική διεύθυνση της διοργανώτριας Αρχής επανεξέτασε την υπόθεση που αφορούσε τον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάιο σχετικά με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Στις 27 Μαΐου το αρμόδιο τμήμα της Euroleague είχε αναφέρει στην οικονομική διεύθυνση το συγκεκριμένο πρόβλημα και είχε αποφανθεί πως υπήρχαν σημαντικές καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών.

Έκτοτε η Euroleague παρακολουθεί την πορεία των διακανονισμών που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ Ολυμπιακού και παικτών και επιβεβαιώνει πως έχουν ακολουθηθεί πιστά όλα όσα είχαν συμφωνηθεί έχοντας καλύψει τις οφειλές που υπήρχαν».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ