«Καλύτερο για όλους να χωρίσουν οι δρόμοι μας»
Συνέντευξη στην «Boston Globe» παραχώρησε ο Ντέιβιντ Μπλατ, που εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού.
Ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς, λοιπόν, μιλώντας για το… διαζύγιο με τους «ερυθρόλευκους», τόνισε αρχικά: «Αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερο για όλους να χωρίσουν οι δρόμοι μας».
Στη συνέχεια, ο 60χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του, αναφέροντας ότι: «Δεν θέλω να τη χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία. Όταν συζήτησα με τη διοίκηση, έπρεπε να είμαι ειλικρινής σχετικά με τους περιορισμούς που υπήρχαν, λόγω αυτής».
Και συμπλήρωσε πως: «Υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα. Είχαμε παίξει μόλις έναν αγώνα. Δεν ξεκινήσαμε καλά».
Τέλος, όσον αφορά στο μέλλον του, ο Μπλατ υπογράμμισε ότι: «Έπειτα από 12 χρόνια ως επαγγελματίας παίκτης και 27 ως προπονητής, ήρθε η ώρα για μία νέα φάση στην ζωή μου. Ίσως γίνω πρέσβης».







