ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όταν βγαίνουν μπροστά οι αρχηγοί...

Όταν βγαίνουν μπροστά οι αρχηγοί...
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στη φετινή Ευρωλίγκα ήταν εφιαλτική, μετά τη βαριά ήττα από τη Βιλερμπάν, στη Γαλλία.

Το κλίμα που επικράτησε γύρω από την ομάδα ήταν πολύ κακό. Ακολούθησε η αποχώρηση του Ντέιβιντ Μπλατ από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο και στο παιχνίδι με τη Βαλένθια, στο ΣΕΦ, θα έπρεπε να βγουν μπροστά, μεταξύ άλλων, οι μεγάλες προσωπικότητες.

Εκ των πρώτων και καλύτερων, λοιπόν, που έκαναν κάτι τέτοιο, ήταν οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης. Οι αρχηγοί του Θρύλου γνώριζαν καλύτερα από όλους πόσο ανάγκη τους είχε η ομάδα και πόσο σημαντικό ήταν να υπάρξει αντίδραση κόντρα στις «νυχτερίδες».

Έτσι, αμφότεροι το πήραν προσωπικά, όντας εξαιρετικοί κόντρα στους Ισπανούς. Επιβεβαιώθηκε και από τους αριθμούς.

Όσον αφορά στον «Kill-Bill», σε 22 αγωνιστικά λεπτά, είχε 17 πόντους, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 18 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης (PIR).

Από την πλευρά του, ο κορυφαίος πάουερ φόργουορντ της Ευρώπης, σε επίσης 22 λεπτά χρόνου συμμετοχής, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 13 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 19 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης. Παίζοντας, παράλληλα, και εξαιρετική άμυνα.

Έτσι, οι ηγέτες και… παλιοσειρές του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, συνέβαλαν τα μέγιστα στη νίκη με 89-63 και επιβεβαίωσαν ότι συνεχίζουν να οδηγούν και να ηγούνται της ομάδας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ