ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συνεχίζονται οι «ομορφιές» στην Α1...

Συνεχίζονται οι «ομορφιές» στην Α1...

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Πραγματικά είναι για να απορεί κανείς αν θα πρέπει να γελάει ή να κλαίει με τα όσα γίνονται στο μπάσκετ και συγκεκριμένα το πρωτάθλημα της Α1! Και το φοβερό είναι πως απορούν γιατί ο Ολυμπιακός αποφάσισε να φύγει απ' αυτή τη διοργάνωση.

** Συνεχίζονται οι «ομορφιές» στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει οτιδήποτε σε αυτό το πρωτάθλημα της Α1. Κάνουν τα δικά τους ανενόχλητοι και κανείς δεν μιλάει, κανείς δε λέει οτιδήποτε.

@@ Έπαιξε το Σάββατο Ήφαιστος Λήμνου-ΑΕΚ. Με την ΑΕΚ ναι μεν να γνωρίζει την ήττα αλλά από την άλλη στην τριπλέτα των διαιτητών υπήρχε κουμπάρος του προπονητή των «κιτρινόμαυρων»!

** Συγκεκριμένα ο διαιτητής Μαγκλογιάννης είναι κουμπάρος του προπονητή της ΑΕΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου. Αλλά φαίνεται πως αυτό δεν ενοχλεί κανέναν στο ελληνικό μπάσκετ. Να σφυράει ένας διαιτητής τον κουμπάρο του...

@@ Είχε φωνάξει ο Άρης όταν είχε σφυρίξει ο ίδιος διαιτητής ματς Άρης-ΠΑΟΚ, με προπονητή τον Ηλία Παπαθεοδώρου στον ΠΑΟΚ, αλλά πάλι κανείς δεν ασχολήθηκε τότε. Έλα μωρέ, όλα καλά στο ελληνικό μπάσκετ.

** Φυσικά αν υπήρχε κουμπάρος του Κεμζούρα και σφύριζε τον Ολυμπιακό, θα είχαν όλοι ξεσηκωθεί. Θα είχαν όλοι γράψει τα δικά τους και θα... φώναζαν! Αλλά τώρα κανείς δεν μιλάει, είναι όλα καλά.

@@ Επίσης να βγει και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, να κατηγορήσει για μία ακόμη φορά τον Ολυμπιακό επειδή πήρε την απόφαση να μην «κατέβει» στο πρωτάθλημα της Α1. Γιατί μέχρι τώρα καλά τα λέει αυτά, αλλά για τα δικά τους, τίποτα...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ