ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Θα ήθελα αλλαγές, θα συζητήσω με τη διοίκηση»

«Θα ήθελα αλλαγές, θα συζητήσω με τη διοίκηση»

Καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού δεν έμεινε ο Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι θα ήθελε κάποιες προσθήκες ή αλλαγές.

Παράλληλα, ο Λιθουανός κόουτς αναφέρθηκε στο γεγονός ότι προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για το μέλλον του και τόνισε ότι θα συζητήσει με τη διοίκηση, θέλοντας να αλλάξει την ομάδα και να δώσει το καλύτερο γι’ αυτή.

Αναλυτικά:

«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Αν και αρχίσαμε καλά το παιχνίδι οι αλλαγές δεν μας βοήθησαν στον ρυθμό. Δεν κάναμε στο γήπεδο αυτά που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Δεν γυρίσαμε καλά τη μπάλα, ήμασταν στατικοί στην επίθεση. Στην άμυνα τους δώσαμε κάποια ανοιχτά τρίποντα. Έβαλαν κάποια δύσκολα σουτ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ και στα κοψίματα. Αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Βάλαμε δύο μεγάλα σουτ και ισοφαρίσαμε το παιχνίδι, όμως στην παράταση δεν κάναμε τα μικρά πράγματα και αυτό μας στοίχισε».

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης και αλλαγών: «Θα ήθελα κάποιες προσθήκες ή αλλαγές. Πρέπει να συναντηθώ με τους προέδρους, θα το συζητήσουμε και πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για το αν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το μέλλον του: «Όχι ακόμα. Τελείωσε το δεύτερο παιχνίδι μου. Θα καθίσουμε και θα μιλήσουμε και θα δούμε».

Για το αν είναι έτοιμος να αλλάξει την ομάδα: «Πάντα εκτιμώ την στήριξη του κόσμου. Σε αυτές τις δύσκολες μέρες όταν δεν παίζεις όπως περιμένουν είναι ακόμα πιο σημαντική η βοήθειά τους. Είμαι έτοιμος να αλλάξω την ομάδα και να δώσω το καλύτερο για αυτή. Δεν έχουμε χρόνο μπροστά μας και θα πρέπει να βρούμε τις καλύτερες επιλογές».

Για την αλλαγή του Κόνιαρη στην παράταση: «Είμαι χαρούμενος που ο Αντώνης πήρε αυτά τα σουτ. Στη συγκεκριμένη στιγμή ήθελα να πάω με τους πιο έμπειρους παίκτες αλλά κάποιες αποφάσεις δεν βγήκαν υπέρ μας»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ