ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή στον προβληματισμό

Επιστροφή στον προβληματισμό

Η νίκη της προηγούμενης εβδομάδας με τη Βαλένθια δεν εξαφάνισε τα δεδομένα προβλήματα και τα κενά που έχει ο Ολυμπιακός, απλώς έδωσε μία νότα αισιοδοξίας. Η νέα κακή εικόνα, όμως, αυτήν τη φορά απέναντι στη Ζενίτ, στο ΣΕΦ, επανέφερε τον έντονο προβληματισμό.

Με εξαίρεση την εκκίνησή του στο πρώτο πεντάλεπτο (12-0) και μικρά διαστήματα μέσα στον αγώνα, ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός. Ήταν πολύ άστοχος, είχε πολλές λανθασμένες και κακές επιθέσεις και το πλήρωσε ακριβά με μία κακή ήττα.

Με 6/30 τρίποντα η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να περιμένεις πολλά. Με Πάντερ και Παπανικολάου ο Ολυμπιακός έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, αλλά εκεί που περιμένεις να το πάρεις με την ψυχολογία, είδαμε μία από τα ίδια. Πάλι κακές επιλογές στην επίθεση και οι 4 πόντοι στο έξτρα πεντάλεπτο είναι ένα στατιστικό που τα «λέει» όλα.

Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να πάρει μία δεύτερη συνεχόμενη νίκη και επέστρεψε στον έντονο προβληματισμό. Τώρα, μπαίνει σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και καλείται να αλλάξει άμεσα για να φανεί ανταγωνιστικός. Κυρίως, καλείται άμεσα να προχωρήσει σε αλλαγές...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ