«Ανοικτά τα μάτια για 3η προσθήκη»

«Ανοικτά τα μάτια για 3η προσθήκη»

Για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στη Ρωσία, μίλησε ο Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος τόνισε ότι θα πρέπει ο Ολυμπιακός να διατηρήσει τη συγκέντρωσή του και τα 40 λεπτά. Και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Παράλληλα, ο Λιθουανός κόουτς, μίλησε και για το ενδεχόμενο νέας προσθήκης μετά την απόκτηση των Ριντ και Ρότσεστι, υπογραμμίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τα μάτια τους ανοικτά και για τρίτη μεταγραφή.

Αρχικά, ο Κεμζούρα είπε: «Η ΤΣΣΚΑ είναι αήττητη, είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όμως, σε αυτή τη φάση εστιάζουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Χρειαζόμαστε ένα καλό, συγκροτημένο παιχνίδι. Για αυτό το λόγο προπονούμαστε και προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και τα άσχημα διαστήματα που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Θα πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά. Η ΤΣΣΚΑ παίζει απλά, αλλά έχει σπουδαίους εκτελεστές. Θα είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, και ταυτόχρονα αποτελεί μεγάλη πρόκληση να τους σταματήσουμε στο «ένας εναντίον ενός», όπως επίσης και τα πολλά «πικ εν ρολ». Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, γιατί θα μας τιμωρήσουν αμέσως. Θα πρέπει να είμαστε συγκροτημένοι, συγκεντρωμένοι και να παίξουμε καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

Σε ερώτηση για το αν ο στόχος είναι απλά και μόνο μια καλή εμφάνιση, απάντησε: «Δεν είναι μυστικό πως παλεύουμε και πως δεν διανύουμε μια εύκολη περίοδο. Θα προσπαθήσουμε με τους νέους παίκτες που φέραμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Δεν είναι εύκολο να κάνεις κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια της σεζόν. Φυσικά και πάμε να δώσουμε τον αγώνα έχοντας το μυαλό μας στη νίκη και όχι απλά να παίξουμε. Την ίδια ώρα, όμως, στόχος μας είναι να δείξουμε ποιότητα, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε κατοχή, να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από κάθε αναμέτρηση. Και αυτό το παιχνίδι δεν αποτελεί εξαίρεση. Θα προσπαθήσουμε να υπερβάλουμε εαυτό και να κρύψουμε τις αδυναμίες μας».

Για το αν οι Ρότσεστι και Ριντ θα κάνουν ντεμπούτο στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ανέφερε: «Θα δούμε... Είναι δύσκολο, καθώς δεν θα έχουμε πολύ χρόνο προετοιμασίας για αυτό τον αγώνα. Θα πρέπει να δω σε τι κατάσταση είναι. Θα δούμε... Δεν θέλω να τους ρίξω στην φωτιά χωρίς να είναι έτοιμοι. Θα πάμε βήμα-βήμα. Τώρα όλη μας η προσοχή είναι στραμμένη στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ. Σκεφτόμαστε και λίγο πιο πέρα από αυτό το ματς, αλλά θα δούμε όταν γυρίσουμε τι θα κάνουμε. Θα έχουμε μία προπόνηση και μετά θα αποφασίσουμε».

Τέλος, σε ερώτηση αν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, απάντησε: «Θα δούμε... Έχουμε ανοικτά μάτια και θα δούμε πως θα πάει».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ