«Να παραμείνουμε αήττητοι»

«Να παραμείνουμε αήττητοι»

Στην πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός και στο γεγονός ότι πρέπει να εμφανιστεί όπως πρέπει κόντρα στα Χανιά, προκειμένου να παραμείνει αήττητος, στάθηκε ο Γιώργος Παντελάκης.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου, τόνισε ότι: «Αρχικά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και το δείξαμε την Τετάρτη στο ΣΕΦ. Όμως δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Το ελληνικό πρωτάθλημα και γενικότερα οι εγχώριες διοργανώσεις είναι ο πρώτος μας στόχος. Είμαστε αήττητοι, θέλουμε να παραμείνουμε έτσι και απέναντι μας θα βρούμε τα Χανιά.

Μια ομάδα που κάνει εξαιρετική πορεία φέτος και δεν γίνεται να την υποτιμήσεις. Θέλω από τις παίκτριες μου να είναι συγκεντρωμένες και να παίξουν στα γνωστά τους επίπεδα. Η ομάδα πηγαίνει καλά και ευελπιστώ και στην Κρήτη να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Είμαι χαρούμενος από όσα βλέπω αυτό το διάστημα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια και περιμένω άλλη μια καλή εμφάνιση στα Χανιά».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ