ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Πάρα πολύ καλό παιχνίδι σε επίθεση και άμυνα»

«Πάρα πολύ καλό παιχνίδι σε επίθεση και άμυνα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητριών του και την ευρεία νίκη με 83-55 επί της Ναμούρ, στο Βέλγιο, έμεινε ο Γιώργος Παντελάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, τόνισε ότι: «Αυτό που ζητούσαμε από το πρώτο λεπτό ήταν να μπούμε σοβαροί στο παιχνίδι και να έχουμε μία σταθερή απόδοση μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σήμερα η ομάδα έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι επιθετικά με πάρα πολύ καλά ποσοστά. Από εκεί και πέρα στην άμυνα ήμασταν πάρα πολύ καλοί και θεωρώ ότι αν η αντιμετώπιση που είχαμε ήταν λίγο πιο διαφορετική  το σκορ θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Ο σκοπός ήταν η νίκη αλλά και μεγάλη διαφορά που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια και το πετύχαμε και αυτό.

Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα και ακολουθεί μία περίοδος που θα έχουμε 15 μέρες μέχρι το επόμενο επίσημο παιχνίδι στο Eurocup. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να έχουμε στην καλύτερη κατάσταση τις διεθνείς μας. Ελπίζω η διακοπή να μην μας χαλάσει αυτόν τον πολύ καλό ρυθμό που έχουμε. Μέρα με την μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι παίζουμε πιο θεαματικό μπάσκετ και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ