ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η εξαιρετική πορεία, φέρνει ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα!

Η εξαιρετική πορεία, φέρνει ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα!

Όπως έχει γίνει αντιληπτό, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι πέραν των τίτλων που σαρώνει κάθε χρόνο, μετράει 119 σερί νίκες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αντίστοιχα.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, εξαιρετική είναι η πορεία των «ερυθρολεύκων» και στην Ευρώπη. Στο Eurocup, για την ακρίβεια, όπου μετρούν 3 νίκες και 1 ήττα στον όμιλό τους, τη στιγμή όπου ακολουθεί ο πρώτος «τελικός» με τη Βαλένθια, στο ΣΕΦ, στις 27 Νοεμβρίου. Ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει την πρωτιά του Θρύλου στον όμιλο.

Πάντως, όπως και να ‘χει, για μία ακόμα χρονιά η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη έχει καταφέρει να κεντρίσει όλα τα βλέμματα πάνω της. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αποτελεί θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η συμφωνία με μεγάλο χορηγό, που θα ενισχύσει και θα στηρίξει και τη φετινή προσπάθεια του τμήματος.

Έτσι, εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί, οι διοικούντες του τμήματος του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν την ομάδα με προσθήκες αθλητριών, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, εφόσον είναι κοινοτικές, ώστε να κυνηγήσουν το ευρωπαϊκό όνειρο και την υπέρβαση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ