ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όταν η νυν προπονήτρια του ΠΑΟ δήλωνε «10 φορές θα γαμ@@@@ε αυτές του Παναθηναϊκού»

Όταν η νυν προπονήτρια του ΠΑΟ δήλωνε «10 φορές θα γαμ@@@@ε αυτές του Παναθηναϊκού»

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Παναθηναϊκού ανέλαβε προ ημερών η Ελένη Καπογιάννη. Για όσους δεν θυμούνται, είναι η πρώην προπονήτρια της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Καλά ως εδώ. Προφανώς και δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε όλη αυτήν την υπόθεση.

Το... περίεργο έχει να κάνει με το ότι οι «πράσινοι» ξεχνάνε. Και ξεχνάνε πολύ εύκολα. Δεν έχουν περάσει και τόσα πολλά χρόνια από εκείνη τη δήλωση της τότε προπονήτριας του Ολυμπιακού, στην εφημερίδα «ΦΩΣ». Ήταν Μάρτιος του 2016 όταν η Ελένη Καπογιάννη, μετά από ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, αποκάλυπτε την ομιλία της προς τις «ερυθρόλευκες» αθλήτριές της.

«Στο ημίχρονο τους είπα κάποια πράγματα στα αποδυτήρια. Τους είπα ότι για έναν ανεξήγητο λόγο παίζουν παθητικά και δεν έχουν την ενέργεια που θέλουμε στην άμυνά μας, από την οποία άμυνα ξεκινάνε όλα. Τους είπα και κάποιες... πικάντικες κουβέντες. Τους είπα «μ@@@ες, παίξτε το μπάσκετ που ξέρετε και μπορείτε και ας χάσετε. Να πλησιάσουμε το χαρακτήρα μας όμως, το χαρακτήρα της ομάδας μας. Αν βγάλετε τα σήματα από τις φανέλες, αυτές του Παναθηναϊκού, 10 φορές να τις αντιμετωπίσετε, 10 φορές θα τις γαμ@@@@ε!»!

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός θίχτηκε και προχώρησε σε καταγγελία στην ΕΦΙΠ εις βάρος της Ελένης Καπογιάννη. Φυσικά, έγινε θέμα και στα «πράσινα» ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για απίστευτες προκλήσεις που προάγουν τη βία και την αντιπαλότητα.

Πού να φανταζόντουσαν, όμως, πως λίγα χρόνια μετά η Ελένη Καπογιάννη θα αναλάμβανε τη θέση της προπονήτριας στο τμήμα Μπάσκετ Γυναικών του Παναθηναϊκού.

Από την ατάκα «10 φορές θα γαμ@@@@ε αυτές του Παναθηναϊκού», ανέλαβε τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Συμβαίνουν και αυτά. Δεν είναι φοβερό;

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ