ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Αν παίξουμε με το δικό μας στυλ, θα τα καταφέρουμε»

«Αν παίξουμε με το δικό μας στυλ, θα τα καταφέρουμε»

Στο γεγονός πως αν ο Ολυμπιακός παίξει με το δικό του στυλ κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, στη Γερμανία, θα πάρει την πολυπόθητη νίκη, στάθηκε ο Όγκουστιν Ρούμπιτ.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός σέντερ του Θρύλου ανέφερε αρχικά ότι: «Η Άλμπα είναι σκληρή ομάδα και πολύ επιθετική. Εμείς θα πρέπει να είμαστε ακριβείς στις αποφάσεις μας στην επίθεση, να προστατεύσουμε την μπάλα και να περιορίσουμε το τρανσίσιον παιχνίδι τους. Αν παίξουμε με το δικό μας στυλ, θα τα καταφέρουμε. Έχουμε κάποιους καλούς παίκτες. Και εκείνοι έχουν καλούς παίκτες, όμως, εμείς έχουμε παίκτες όπως είναι οι Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ, που θεωρώ πως μπορούν να έχουν το αβαντάζ στις θέσεις τους. Οπότε αν παίξουμε με το δικό μας στυλ και παίξουμε σκληρά καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, θα τα πάμε καλά».

Για το αν θεωρεί πως η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης, παρότι τελικά ηττήθηκε από την Μπάγερν, απάντησε: «Ναι, βελτιωθήκαμε, όμως σε πολλά παιχνίδια προηγηθήκαμε και στην συνέχεια δεν βρήκαμε τον τρόπο να κρατήσουμε την διαφορά. Οπότε ναι βελτιωθήκαμε, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο να καλύψουμε. Αύριο θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να τελειώσουμε το παιχνίδι».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ