ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τριπλό «όχι» στην Εθνική λόγω Πιτίνο και ΠΑΟ!

Τριπλό «όχι» στην Εθνική λόγω Πιτίνο και ΠΑΟ!
Book Small Mobile

Εκτός Εθνικής Ελλάδας έθεσαν τον εαυτό τους ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Αντώνης Κόνιαρης. Και υπάρχει λόγος για αυτήν την απόφασή τους. Μάλιστα, όπως αναφέρει το «Sport24», οι τρεις αθλητές του Ολυμπιακού ενημέρωσαν, με επιστολή τους, την ΕΟΚ, πως δεν επιθυμούν να παίξουν στην Εθνική Ελλάδας, μιας και είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από τον ίδιο τον Ρικ Πιτίνο πως δεν θα αναλάμβανε τον Παναθηναϊκό!

Συγκεκριμένα, σε συνάντηση που είχαν με τον Ρικ Πιτίνο, πριν εκείνος συμφωνήσει με τους «πράσινους», είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από τον ίδιο ότι δεν θα είναι προπονητής στον Παναθηναϊκό ή σε κάποια άλλη ομάδα στο διάστημα που θα είναι στην Εθνική ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά. Κάτι τέτοιο, πάντως, δεν συνέβη, μιας και επέστρεψε στον ΠΑΟ. Έτσι, ξεκαθάρισαν πως δεν επιθυμούν να είναι στη μέση σε όλο αυτό το θέμα.

«Εμείς ήμασταν πάντα ενάντια στην κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ήμασταν πάντοτε παρόντες στην Εθνική ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στη μέση. Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα στο θέμα του προπονητή, εμείς δεν θα μπορούμε να είμαστε μέλη της ομάδας», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στην επιστολή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ