ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στην Ουγγαρία ο Ολυμπιακός

Στην Ουγγαρία ο Ολυμπιακός

Στην Ουγγαρία βρίσκεται η αποστολή της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τη Σεγκλέντ (5/12, 19:30), για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Eurocup.

Οι «ερυθρόλευκες» του Γιώργου Παντελάκη αναζητούν τη νίκη αλλά και τη διαφορά πόντων, ενόψει της νοκ άουτ φάσης της διοργάνωσης που ακολουθεί.

Η Μαρία Αυτζή δεν ακολούθησε την ομάδα στην Ουγγαρία καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον δικέφαλο του δεξιού της ποδιού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ