ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένσταση από τον Ολυμπιακό, δεν θα την υποστηρίξει

Ένσταση από τον Ολυμπιακό, δεν θα την υποστηρίξει

Ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, κατέθεσε ο Ολυμπιακός με την ολοκλήρωσή της. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι 19 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ματς, ο Πιτίνο είχε ζητήσει τάιμ άουτ. Η κόρνα της γραμματείας ακούστηκε κανονικά, αλλά οι διαιτητές συνέχισαν το παιχνίδι.

Όλα αυτά στη φάση των βολών του Παπαγιάννη. Στο τάιμ άουτ, λοιπόν, οι παίκτες θα είχαν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν την τελευταία τους επίθεση. Σε μία πολύ σημαντική επίθεση του ματς.

Με τον team manager του Θρύλου, Χρήστο Μπαφέ, να αναφέρει στην κάμερα της Nova ότι: «Έπρεπε να δοθεί το τάιμ άουτ, δεν δόθηκε και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Έγινε κακή επίθεση από τον Ολυμπιακό, δεν έχει σημασία, όμως εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι έπρεπε να σταματήσει, για να ασκήσει ο Ολυμπιακός το δικαίωμα να σχεδιάσει μια επίθεση στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα, με το παιχνίδι να είναι στους 4 πόντους.

Το ζητήσαμε στις βολές του Παπαγιάννη. Από τη στιγμή που ήταν εύστοχη, έπρεπε να δοθεί τάιμ άουτ. Η γραμματεία πάτησε την κόρνα. Μας το επιβεβαίωσαν οι άνθρωποι της γραμματείας ότι πάτησε την κόρνα. Δεν δόθηκε. Οι διαιτητές υποστηρίζουν ότι έπρεπε να σηκωθεί και να δείξει ότι υπάρχει τάιμ άουτ. Η γραμματεία δεν ξεκίνησε το χρόνο. Τον ξεκίνησαν όμως οι διαιτητές μέσω του συστήματος που έχουν. Το παιχνίδι έπρεπε να σταματήσει και να δοθεί τάιμ άουτ».

Οι Πειραιώτες, πάντως, δεν θα υποστηρίξουν την ένσταση, απλά την κατέθεσαν...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ