ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το CAS δικαιώνει τον Ολυμπιακό και «ανοίγει» την υπόθεση

Το CAS δικαιώνει τον Ολυμπιακό και «ανοίγει» την υπόθεση

Εκδικάστηκε η έφεση από το CAS ανακοινώνοντας πως θα πρέπει να «ανοίξει» και πάλι η υπόθεση καθώς εμφανίζονται νέα στοιχεία...

Δικαιώνεται ο Ολυμπιακός από το CAS, καθώς μετά από απόφασή του «ανοίγει» και πάλι η υπόθεση του αγώνα της 9ης Νοεμβρίου του 2018 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Το CAS εκδίκασε την έφεση που είχε ασκήσει ο Ολυμπιακός και αποφάσισε να «ανοίξει» ξανά η υπόθεση, καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία τα οποία παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι».

Το θέμα έχει να κάνει με τα όσα είχε πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στους διαιτητές. Πως ο Ολυμπιακός είχε τάξει 20.000 ευρώ στους διαιτητές του ματς!

Κάτι το οποίο στη συνέχεια ρεπορτάζ από πλευράς Παναθηναϊκού τόνιζαν ότι υπήρξε πρόβλημα στη μετάφραση. Και αυτό που εννοούσε ο Γιαννακόπουλος ήταν πως οι διαιτητές είχαν παίξει στοίχημα.

Για αυτό ο Ολυμπιακός και «κυνήγησε» την υπόθεση αυτή και απευθύνθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο το οποίο και τον δικαιώνει. Από τη στιγμή που το CAS έστειλε πίσω την υπόθεση στον Αθλητικό Δικαστή της Euroleague.

Αυτό που είχε διαρρεύσει αρχικά ήταν πως «Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει τάξει 20 χιλιάδες στον Ιταλό και 20 στον Πολωνό. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα μεταφέρω όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς. Ξέρω ότι έδιωξαν τον Λιβιεράτο και ξέρω ποιος είναι ο καινούριος που κάνει αυτή τη δουλειά».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ