ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ευχαρίστησε άπαντες και αποχαιρέτησε η Σωτηρίου

Ευχαρίστησε άπαντες και αποχαιρέτησε η Σωτηρίου

Παρελθόν από την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού αποτελεί από τη Δευτέρα (13/1) η Κατερίνα Σωτηρίου.

Η διεθνής φόργουορντ, λοιπόν, έστειλε το μήνυμά της, μέσω των Social Media, ευχαριστώντας σύσσωμη την οικογένεια του Θρύλου για τα όσα έζησε στην ομάδα.

Να σημειωθεί, ότι, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Σωτηρίου, θα συνεχίσει την καριέρα της σε ομάδα του εξωτερικού.

Αναλυτικά το μήνυμα της Σωτηρίου:

«Όποιος έχει φορέσει μια τόσο σπουδαία και βαριά φανέλα όπως αυτή του Ολυμπιακού, όσο και αν το επιβάλλουν οι συνθήκες να αποχωρήσει, νιώθει μια τεράστια συναισθηματική φόρτιση που πρέπει να εξωτερικευθεί. Για αυτό λοιπόν θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως την Διοίκηση μας και όσους συνεργάστηκα στον Ολυμπιακό, τις συμπαίκτριες μου και πάνω από όλα τον καταπληκτικό κόσμο μας. Αυτή τη στιγμή πρέπει να αποχωρήσω γιατί επέλεξα να έχω μια νέα αγωνιστική και κοινωνική εμπειρία σε ομάδα του εξωτερικού κάτι που είναι δύσκολο να έχει κάποιος με τα σημερινά δεδομένα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του για τις όμορφες αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί. Ήταν μεγάλη μου τιμή να παίξω στον Ολυμπιακό και ευχαριστώ τον κ.Λεριώτη που με βοήθησε να το πετύχω αυτό.

Ο κ.Λεριώτης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και παράγοντας. Έχει βοηθήσει παρά πολύ στην ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ και είναι άξιος σεβασμού.

Να ευχαριστησω τον πρόεδρο μας κ. Κουντούρη για την σημαντική στήριξη του στην ομάδα και τον κ. Φασούλα/κ.Δημητράτου που κάνουν μεγάλο αγώνα για να είναι η ομάδα και οι παίκτριες πάντα καλά.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα μας για τους φετινούς της στόχους οι οποίοι έχουν κατά 95% επιτευχθεί και ελπίζω να φτάσει και στο μεγαλύτερο που θα είναι η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ