ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Λόγος να αισιοδοξείς

Λόγος να αισιοδοξείς

Δεν χωράει αμφιβολία πως η επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού έκανε τον κόσμο της ομάδας να χαμογελάσει και να δει με πολύ ευχάριστο μάτι αυτήν την κίνηση. Και η αλήθεια είναι πως η σεζόν είναι πολύ περίεργη για την ομάδα.

Είναι, λοιπόν, μία κίνηση που δίνει στον κόσμο του συλλόγου ένα λόγο να αισιοδοξεί. Όχι απαραίτητα για τη συνέχεια της σεζόν, άλλωστε το υπάρχον ρόστερ έχει σημαντικές ελλείψεις, αλλά για την επόμενη μέρα, την επόμενη σεζόν.

Και μόνο το γεγονός πως ήρθε ένας προπονητής του επιπέδου του Γιώργου Μπαρτζώκα, δείχνει πολλά. Δείχνει, κυρίως, πως υπάρχει προοπτική, πως η ομάδα δεν είναι «παρατημένη» και είναι μία πολύ καλή «τοποθέτηση» από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Επίσης, λόγος να αισιοδοξείς είναι και η ατάκα του Γιώργου Μπαρτζώκα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ενόψει Άλμπα Βερολίνου. «Η πρόταση των προέδρων με έκανε να γυρίσω, δεν είναι συναισθηματική, αλλά επαγγελματική η απόφασή μου».

Όλοι γνωρίζουν πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας αγαπάει τον Ολυμπιακό, αλλά για να πείστηκε να γυρίσει και να στηρίξει την επιλογή του σε καθαρά επαγγελματικούς λόγους, σημαίνει πως του παρουσιάστηκε ένα πολύ σοβαρό πλάνο για την επόμενη μέρα.

Είναι ένας λόγος να αισιοδοξείς...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ