ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Δύσκολο να βάλεις τις βάσεις σε 48 ώρες»

«Δύσκολο να βάλεις τις βάσεις σε 48 ώρες»

Στο γεγονός ότι είναι πολύ δύσκολο για μία ομάδα να παίζει με τόσες αλλαγές μέσα σε μία χρονιά, στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Κόνιαρης.

Παράλληλα, ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε στους πολλούς πόντους που δέχθηκε ο Ολυμπιακός από την Άλμπα, ενώ τόνισε ότι προφανώς και είναι δύσκολο για τον Μπαρτζώκα να βάλει τις βάσεις σε 48 ώρες.

Συγκεκριμένα, ο Κόνιαρης ανέφερε αρχικά ότι: «Η Άλμπα είναι μια ομάδα πολύ επιθετική, ειδικά στα πρώτα 10". Έπρεπε να σταματήσουμε αυτό κυρίως, δεν το κάναμε. Έχουμε δεχθεί πολλές φορές πάνω από 90 πόντους, πρέπει να το σταματήσουμε αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά δεν πρέπει σε ματς μπροστά στον κόσμο σου να δέχεσαι τόσους πόντους».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να παίζεις με τόσες αλλαγές μες στην χρονιά. Ο κόουτς είχε μόλις δυο μέρες να μας δείξει πώς θέλει να πορευθεί. Είναι δύσκολο να βάλεις τις βάσεις σε 48 ώρες. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι αρκετά καλά, αλλά δεν είναι εύκολο όλοι να προσαρμοστούμε σ' αυτά που θέλει ο προπονητής. Έπρεπε να έχουμε παραπάνω ενέργεια και διάθεση».

Για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προλάβει τα πλέι οφ, απάντησε: «Σκεφτόμουν και πριν πόσο δύσκολο είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Όπως όμως είπε και ο προπονητής μας, πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την επόμενη προπόνηση σ' αυτή τη διοργάνωση».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ