ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Πρωταθλητής στις αναβολές παντοτινός...

Πρωταθλητής στις αναβολές παντοτινός...

Όπως έχει γίνει αντιληπτό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποτελεί τον… πρωταθλητή μηνύσεων και δικαστικών διαμαχών. Ωστόσο, κάνει ό,τι κάνει και στη συνέχεια δεν αναλαμβάνει τις συνέπειες των πράξεών του. Έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με τη λέξη αναβολή!

Επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά, όπου κλήθηκε να δικαστεί ως κατηγορούμενος για τα όσα απίστευτα είχε κάνει στον 3ο τελικό της σεζόν 2013-14, στις 29 Μαΐου, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε, είχε επιτεθεί με απειλές και ύβρεις προς τους αδερφούς Αγγελόπουλους, προσπαθώντας να τους αποτρέψει την είσοδο στο ΟΑΚΑ. Τη στιγμή που προσπάθησε, μάλιστα, να επιτεθεί στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μάλιστα, με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, μαζί με τη φρουρά του, επιτέθηκαν στον διαιτητή Χρυσόστομο Σχινά.

Σήμερα, λοιπόν, είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η δίκη, η οποία πήρε, φυσικά, αναβολή. Κάτι που συνέβη για 6η φορά στην εν λόγω υπόθεση. Αν βάλει κανείς και τις 8 αναβολές που έχει πάρει στην υπόθεση με τον Βασίλη Σπανούλη, θα χάθει το μέτρημα…

Για την ιστορία, τόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όσο και ο Χρυσόστομος Σχινάς, που έχουν κληθεί ως μάρτυρες στην υπόθεση, έδωσαν το «παρών» το πρωί της Πέμπτης (17/01) στην Ευελπίδων. Ο Γιαννακόπουλος, όμως… άφαντος!

Ο επίσης κατηγορούμενος και άνθρωπος της ασφάλειας Γιαννακόπουλου, Ιωάννης Λελεδάκης, άλλαξε δικηγόρο, η οποία και ζήτησε αναβολή λόγω προβλημάτων στην εγκυμοσύνη της!

Όσον αφορά στη νέα δικάσιμο, ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου 2020.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ