ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Συγχαρητήρια για το... Πρωτάθλημα Ανακοινώσεων!"

Το σίγουρο είναι ένα. Για μια ακόμα φορά οι άνθρωποι πονούν πολύ γιατί είδαν τον Ολυμπιακό να σηκώνει το πρωτάθλημα του μπάσκετ μέσα στη Λεωφόρο. Κι αυτό δεν "χωνεύεται" εύκολα... Δεν ξεχνιέται με τίποτα και θα τους... στοιχειώνει για καιρό.

Το έδειξαν με την ανακοίνωση που εξέδωσαν το μεσημέρι της Δευτέρας. Με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να απαντά με μια λιτή μα ιδιαίτερα περιεκτική ανακοίνωση που λέει τα πράγματα με το όνομά της. Κι αφήνει τα στελέχη του Παναθηναϊκού Α.Ο. να ζουν στο... μικρόκοσμό τους και στη μιζέρια τους!

Εξάλλου, μετά το πρωτάθλημα... ορισμένων αγωνιστικών που παίρνουν κάθε χρόνο στην μπάλα, σε επίπεδο Ερασιτέχνη πήραν αυτό του... Πρωταθλητή Ανακοινώσεων! Μονάχα εκεί είναι... ασυναγώνιστοι.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρει ότι "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συγχαίρει τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, για την κατάκτηση (και) του εφετινού “Πρωταθλήματος Ανακοινώσεων”!

Όταν τελειώσουν τα χρόνια των θριάμβων σας στις ανακοινώσεις και οι διοικήσεις Αλαφούζου, Μιχαλαριά, φύγουν τρέχοντας, πνιγμένες στην ίδια τους τη λάσπη, το μόνο που θα έχει γράψει για εσάς η Ιστορία, είναι ότι μικρύνατε τις ομάδες σας και παρακολουθήσατε σκυμμένοι και συντετριμμένοι τις νίκες και τις κούπες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π."

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Σε διαρκή σύγχυση!

    Σε διαρκή σύγχυση!

    Αλλού για αλλού οι "πράσινοι"... Η καταλληλότητα ενός γηπέδου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ό,τι μπορεί να συμβεί σε αυτό!

  • Πόσες

    Πόσες "σφαλιάρες" αντέχεις;

    Διαβάστε για το εντυπωσιακό σερί (8-0) του Ερασιτέχνη κόντρα στις καλές μας πελάτισσες!

  • Ακατάλληλο γήπεδο!

    Ακατάλληλο γήπεδο!

    Ούτε τα πιο απλά μέτρα ασφαλείας δεν μπορούν να εφαρμοστούν στο κλειστό της Λεωφόρου. Κλείστε το!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ