Στο Μοσχάτο για το «διπλό»
Ένα αρκετά απαιτητικό παιχνίδι με την Ελευθερία Μοσχάτου, εκτός έδρας, δίνει το Σάββατο (22/4, 14:00) η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι «ερυθρόλευκες», λοιπόν, θα αντιμετωπίσουν τη δεύτερη της βαθμολογίας, έχοντας ξεκάθαρο στόχο. Να πάρουν την 115η διαδοχική νίκη στην Α1 και την 133η σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.
Όσον αφορά στην Αγγελική Νικολοπούλου, συνεχίζει τη θεραπευτική της αγωγή για τον αστράγαλό της, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την επιστροφή της στη δράση.
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Ελευθερία Μοσχάτου αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.









