ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο Final-4 ο Μπαρτζώκας

Στο Final-4 ο Μπαρτζώκας

Ίσως είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς. Αλλά είναι πλέον γεγονός. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα απέκλεισε την Μπαρτσελόνα με 3-2 νίκες και πήρε το εισιτήριο για το Final-4 της Euroleague.  Με τον Έλληνα τεχνικό να πηγαίνει στο Βερολίνο με στόχο να κατακτήσει τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της καριέρας του, μετά από εκείνον με τον Ολυμπιακό, το 2013 στο Λονδίνο.

Αν και τώρα με την ομάδα του Κράσνονταρ πάει στην τελική φάση ως το απόλυτο αουτσάιντερ! Πώς αλλιώς να αποκαλέσει κανείς μια ομάδα που μπήκε βρέθηκε για πρώτη φορά στην 8άδα και πήρε ταυτόχρονα το εισιτήριο για την 4άδα. Κι όλα αυτά με ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Διότι πριν από μια εβδομάδα, μετά τη νίκη στο τρίτο ματς και με τους "μπλαουγκράνα" στο 2-1 στη σειρά, η Λοκομοτίβ ήταν με την πλάτη στον... τοίχο.

Αλλά με δύο πολύ καλές εμφανίσεις, πρώτη στη Βαρκελώνη και μετά στο Κράσνονταρ. Απόψε με 81-67 σε ένα ματς που ήταν συναρπαστικό. Ένα πρώτο ημίχρονο που ανήκει στην Κουμπάν (50-39), μια 3η περίοδο η οποία ανήκε ολοκληρωτικά στην Μπαρτσελόνα (σ.σ.: επί μέρους σκορ 23-8 και συνολικά στο 30ό λεπτό 58-62) και μια τελευταία περίοδο που η άμυνα της Λοκομοτίβ έδρασε (23-5) για να οδηγήσει τη ρωσική ομάδα στο Final-4 της Euroleague, όπου και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ