Αυτά κάνει ο "Φάρος" του Κοντονή!

Αυτό εάν δεν είναι πρόκληση, τι είναι; Στο ματς του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός είχε πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Ψαριανού (δεξιά στη φωτογραφία). Για τις αποφάσεις του, οι οποίες όπως έδειξε και το βίντεο, ήταν 100% εσφαλμένες. Αλλά μάλλον στην ΚΕΔ δεν ακούν αυτά που λένε οι πρωταθλητές Ελλάδας.
Διότι δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αλλιώς την απόφαση να οριστεί στο πρώτο ματς της σειράς των ημιτελικών της Basket League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, την προσεχή Τετάρτη στο ΣΕΦ! Ορίστηκε να σφυρίξει σε αυτό το ματς μαζί με τους Κορομηλά και Καρακατσούνη. Μάλλον "παίζουν" με το Θρύλο τα στελέχη της ΚΕΔ. Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς τη στάση τους;
Σε ό,τι αφορά το δεύτερο ματς, ξανά στο ΣΕΦ, την Παρασκευή 6 Μαΐου εκεί έχουν οριστεί να σφυρίξουν οι Πηλοΐδης, Γ. Πουρσανίδης και Σταματόπουλος. Στο τρίτο ματς, στο ΟΑΚΑ, την Τρίτη 10/05, τη διαιτητική τριάδα θα αποτελούν οι Αναστόπουλος, Φούφης και Γκούμας.