ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου!» (photo)

«Από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου!» (photo)

Από τη στιγμή που όλες οι διοργανώσεις στην Ελλάδα έχουν αναβληθεί λόγω του κορονοϊού και οι προπονήσεις έχουν σταματήσει, η Τζάκι Γέμελος αναχώρησε για την Αμερική.

Ωστόσο, η διεθνής γκαρντ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, έστειλε, μέσω των Social Media, το μήνυμά της, τονίζοντας ότι στο Λιμάνι πέρασε μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας της! Εκφράζοντας, παράλληλα, την επιθυμία της να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά:

«Αρκετά περίεργος τρόπος να τελειώσει η φετινή σεζόν, όμως ήθελα να ξεκλέψω ένα λεπτό και να κάνω μια αναφορά στην χρονιά που περνά, αν και δεν κατάφερα να την τελειώσω με το τρόπαιο. Αρχικά θέλω να πω πως ο χρόνος πέρασε πολύ γρήγορα. Σαν χτες θυμάμαι την άφιξη μου στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Ήμουν αβέβαιη και ανήσυχη για πολλά πράγματα, όμως εξελίχθηκε σε μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου. Γι αυτό θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις συμπαίκτριες μου, το προπονητικό και ιατρικό τιμ, τον GM, τους φίλους μου και γενικά όλη την Ελλάδα.

Ήταν ένα εξαιρετικό ταξίδι που νιώθω ευγνώμων που το έκανα. Με τα πάνω και τα κάτω του. Ευχαριστώ όλους που βρέθηκαν δίπλα μου σε αυτή την εμπειρία και ελπίζω να σας δω όλους σύντομα. Πάμε Ολυμπιακέ!».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ