ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεγαλείο Αγγελόπουλων! Δωρεά 1 εκατομμύριο ευρώ για ΜΕΘ!

Μεγαλείο Αγγελόπουλων! Δωρεά 1 εκατομμύριο ευρώ για ΜΕΘ!

Μία σπουδαία πρωτοβουλία πήραν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αυτές τις δύσκολες ημέρες του κορονοϊού , με την οποία αποδεικνύουν ξανά το μεγαλείο τους και το κοινωνικό τους πρόσωπο!

Συγκεκριμένα, προκειμένου να στηρίξουν έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Ελλάδας, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισαν να δωρίσουν 1 εκατομμύριο ευρώ, για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.)!

Αναλυτικά:

«Αθήνα, 24 Μαρτίου 2020

Προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης στην πρωτοφανή κρίση που αντιμετωπίζουμε, αποφασίσαμε να προβούμε στη δωρεά ποσού 1.000.000 Ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.). Το παραπάνω ποσό θα κατατεθεί άμεσα και θα διατεθεί μέσω της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.

Θεωρούμε ότι η συμβολή όλων μας είναι αναγκαία σήμερα περισσότερο από ποτέ».

Τεράστια κίνηση, σπουδαία πράξη από τους αδερφούς Αγγελόπουλους, που βρίσκονται δίπλα στην πατρίδα μας, με πράξεις, αυτές τις δύσκολες ώρες. Μεγαλείο καρδιάς και ψυχής…

View this post on Instagram

Δωρεά Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου 1.000.000 Ευρώ για την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Αθήνα, 24 Μαρτίου 2020 Προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης στην πρωτοφανή κρίση που αντιμετωπίζουμε, αποφασίσαμε να προβούμε στη δωρεά ποσού 1.000.000 Ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.). Το παραπάνω ποσό θα κατατεθεί άμεσα και θα διατεθεί μέσω της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ. Θεωρούμε ότι η συμβολή όλων μας είναι αναγκαία σήμερα περισσότερο από ποτέ.

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) on

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ