ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Θα παίζαμε με τον Ολυμπιακό, ήταν μία καταστροφή»

«Θα παίζαμε με τον Ολυμπιακό, ήταν μία καταστροφή»

Όλοι θυμούνται τι είχε γίνει με τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Όταν η Euroleague άργησε να αναβάλει οριστικά το ματς, ενώ αρχικά είχε ορίσει τον αγώνα στο Βερολίνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα είχαν ταξιδέψει στη Γερμανία και αμέσως επέστρεψαν στην Ελλάδα, ενώ ο κορονοϊός εξαπλωνόταν σε όλη την Ευρώπη.

Για το ματς αυτό μίλησε ο Αμερικανός γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο, Μάικλ Ρολ, ο οποίος σχολίασε:

«Στην Ευρώπη άργησαν να κινηθούν. Παίξαμε στην έδρα μας κόντρα στη Ρεάλ δίχως κόσμο. Δύο μέρες μετά αγωνιστήκαμε εκτός έδρας με την Βαλένθια, πάλι κεκλεισμένων των θυρών ύστερα από απόφαση της Ισπανικής κυβέρνησης. Μια εβδομάδα μετά ήταν προγραμματισμένο ένα παιχνίδι στην έδρα μας με τον Ολυμπιακό. Δύο μέρες πριν το ματς, η ελληνική κυβέρνηση απαγόρευσε τις πτήσεις από και προς την Ιταλία, κάτι που έκανε αδύνατη την μετακίνηση της ομάδας.

Εμείς δεν θέλαμε να παίξουμε σε ουδέτερη έδρα εκτός Ιταλίας, γιατί μετά δεν ξέραμε αν θα μπορούμε να επιστρέψουμε. Κανείς δεν ήξερε τι θα συμβεί όσον αφορά τα σύνορα ή τι θα γινόταν αν κάποιος στην ομάδα βρισκόταν θετικός και μετά θα έπρεπε όλοι να τεθούμε σε καραντίνα μακριά από την χώρα μας. Ήταν μια καταστροφή. Η Euroleague αποφάσισε να παίξουμε δίχως κόσμο στο Βερολίνο και καμία από τις δύο ομάδες δεν ήταν ευχαριστημένη.

Ο αγώνας ήταν την Παρασκεύη και εμείς είχαμε αποφασίσει να πάμε αυθημερόν, ενώ ο Ολυμπιακός ταξίδεψε το πρωί της Πέμπτης. Εν ολίγοις, εκείνοι είχαν ήδη φτάσει στην πόλη όταν τελικά η Euroleague αποφάσισε να αναβάλει όλους τους αγώνες, οπότε και έπρεπε να φύγουν πάλι πίσω για την Ελλάδα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ