ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέρασαν 5 χρόνια, τον λένε ακόμα Γιαννακόπουλο!

Πέρασαν 5 χρόνια, τον λένε ακόμα Γιαννακόπουλο!

Η αλήθεια είναι ότι, κατά καιρούς, έχουμε δει και ακούσει τα... απίστευτα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Προσπαθεί συνεχώς, με κάθε τρόπο, να τραβήξει τα βλέμματα, να προκαλέσει και να περάσει τα... δικά του μηνύματα.

Ωστόσο, τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει διαψευστεί πανηγυρικά για τα όσα έχει δηλώσει. Μάλιστα, κάποια λόγια του έχουν μείνει στην... ιστορία!

Μεταξύ αυτών, συμπεριλαμβάνονται και τα όσα είχε πει το 2015, 5 χρόνια πριν, δηλαδή. Για την ακρίβεια, ο Γιαννακόπουλος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι: «Το πλάνο είναι δεδομένο, το 'χουμε αναλύσει κι ο κόσμος το ‘χει αποδεχθεί και του αρέσει. Εγώ θέλω να βλέπω έναν Παναθηναϊκό γεμάτο Ελληνόπουλα, νέο αίμα, που θα δίνει όραμα κι ελπίδα στον κόσμο.

Αυτός ο Παναθηναϊκός που βλέπω μου αρέσει κι αν δεν σηκώσουμε ευρωπαϊκό στην επόμενη 5ετία με τον Χαραλαμπόπουλο αρχηγό, να μη με λένε Γιαννακόπουλο».

Κάνοντας έναν μίνι... απολογισμό, λοιπόν, οι «πράσινοι» όχι μόνο δεν σήκωσαν ευρωπαϊκό, αλλά δεν πήγαν καν σε Final 4 της Ευρωλίγκα! Παράλληλα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και πάνω από όλα, ο Γιαννακόπουλος δεν έχει αλλάξει το όνομά του...

Τρομερό;;;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ