ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ποιά άμυνα;

Ποιά άμυνα;
Αρθρογράφος: Redking Editor
REDKING EDITOR

Τα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ ενόψει του πρώτου ματς με τον Ολυμπιακό. Χαρακτηριστικά ανέφερε "Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός εντός έδρας είναι πολύ επικίνδυνος και θέλει να τελειώσει τον αγώνα όσο πιο σύντομα γίνεται με σκληρή άμυνα και γρήγορες αντεπιθέσεις.

Δεν θα είναι εύκολο ματς, αλλά όπως είπα ο Ολυμπιακός θα έχει την πίεση με το μέρος του και εμείς ίσως μπορούμε με την δυνατή μας άμυνα να κερδίσουμε πολλά στο επιθετικό κομμάτι και να βρούμε πολλά ελεύθερα σουτ, που θα μας δώσουν τη νίκη".

Όλα αυτά τα είπε ο Γιούρι Ζντοβτς και είναι λογικό. Προπονητής της ΑΕΚ είναι, θέλει να φτιάξει το... κλίμα και να μας πείσει ότι η ΑΕΚ μπορεί! Έλα, όμως, που οι αριθμοί λένε άλλα πράγματα... Ο Ολυμπιακός πετυχαίνει 10 πόντους, κατά μέσο όρο, παραπάνω από την ΑΕΚ και δέχεται 4,5 πόντους λιγότερο.

Δηλαδή κατά μέσο όρο, η διαφορά-επίθεσης άμυνας των "ερυθρόλευκων" με τους "κιτρινόμαυρους" είναι στο +15! Με την ομάδα του Σφαιρόπουλο να παίρνει παραπάνω ριμπάουντ και να είναι πιο ομαδική (σ.σ.: σχεδόν 5 ασίστ παραπάνω κατά μέσο όρο)!

Πώς λοιπόν και κυρίως από πού θεωρεί ο Ζντοβτς ότι η ομάδα του μπορεί να παίξει τόσο καλή άμυνα που να εγκλωβίσει τον Ολυμπιακό; Η επίθεση του Θρύλου είναι 86,2 πόντοι, ενώ η άμυνα της ΑΕΚ στους 70. Δηλαδή διαφορά 16,2 πόντοι! Οπότε ας καταφέρει η ΑΕΚ πρώτα από όλα να μείνει μέσα στο ματς ως το τέλος και μετά να κάνει όνειρα για νίκες...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Σε φουλ ρυθμούς

    Σε φουλ ρυθμούς

    Οι πρωταθλητές Ελλάδας προπονήθηκαν το Μεγάλο Σάββατο, κάτι που θα γίνει και την Κυριακή του Πάσχα.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ