«Ευγνωμοσύνη και τιμή! Ευχαριστώ» (video)
Ο Γιώργος Πρίντεζης αποτελεί έναν εκ των σημαντικότερων παικτών της ιστορίας του Ολυμπιακού. Μία από τις... κολώνες των «ερυθρολεύκων», έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στην εκτόξευσή τους και την αλλαγή της σύγχρονης ιστορίας τους.
Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι, όσον αφορά στην Ευρωλίγκα, συμμετείχε σε τέσσερις τελικούς Final 4, ενώ κατέκτησε δύο φορές το βαρύτιμο τρόπαιο, σε Κωνσταντινούπολη (2012) και Λονδίνο (2013).
Έτσι, ο διεθνής πάουερ φόργουορντ του Θρύλου συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Μάλιστα, ο υπαρχηγός των Πειραιωτών έστειλε, μέσω των Social Media, το μήνυμά του για τη σπουδαία αυτή αναγνώριση, τονίζοντας ότι νιώθει ευγνωμοσύνη και τιμή. Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους αυτούς που τον υποστήριξαν όλο αυτό το διάστημα.
«Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις μόνος, αλλά είναι πολύ περισσότερα αυτά που μπορείς να πετύχεις σαν ομάδα. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη και την τιμή. Ευχαριστώ καθέναν ξεχωριστά για την υποστήριξή σε όλο αυτό το διάστημα», έγραψε χαρακτηριστικά ο «Πριντ».
Δείτε το σχετικό βίντεο:








