Κροάτες: «Ο Γιαννακόπουλος πουλάει τον Παναθηναϊκό»
Πολύ μεγάλο… ντόρο έχει προκαλέσει η πολυσυζητημένη συνέντευξη Τύπου που αναμένεται να παραχωρήσει, σύντομα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Μάλιστα, οι Κροάτες και, συγκεκριμένα, το «crosarka.com», το οποίο επικαλείται και πηγές από ελληνικά Μέσα, υποστηρίζει ότι ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ θα ανακοινώσει την πώληση του Παναθηναϊκού!
Για την ακρίβεια, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου για αύριο. Σύμφωνα με πηγές μας από ελληνικά μέσα ενημέρωσης, ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα ανακοινώσει ότι το κλαμπ είναι προς πώληση.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει σε μία πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση το κλαμπ. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού θα δώσει λεπτομέρειες και θα μάθουμε αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν».








