ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πήγαν μέχρι τέλους και δικαιώθηκαν!

Πήγαν μέχρι τέλους και δικαιώθηκαν!

Περίπου ένα χρόνο πριν, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, βλέποντας τον κόμπο να έχει φτάσει στο χτένι, πήραν την απόφαση να αποχωρήσουν από την Basket League και την Α1.

Αποφάσισαν, παρά τις γνωστές συνέπειες, να απεμπλακούν από ένα πρωτάθλημα, στο οποίο επικρατούσε η σαπίλα και η ανομία, μιας και έβλεπαν ότι κάποιοι δεν σέβονται τα λεφτά που έχουν επενδύσει, μα πάνω από όλα την ομάδα, τον κόσμο και την ιστορία της.

Ο λαός των «ερυθρολεύκων», λοιπόν, αποφάσισε να στηρίξει καθολικά την απόφαση των προέδρων του Θρύλου να το πάνε μέχρι τέλους, οι οποίοι δικαιώθηκαν σε απόλυτο βαθμό σήμερα!

Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η απόφαση του ΕΣΑΚΕ να δώσει το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό, επειδή ήταν πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, σε μία σεζόν όπου ΑΕΚ και Προμηθέας είχαν ελπίδες να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω.

Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση δεν διαβάζουμε από τους «αντικειμενικούς» και… αμερόληπτους για «χάρτινα». Εκεί είναι όλα… καλά! Στο βόλεϊ Γυναικών ήξεραν να βγάζουν χολή και κόμπλεξ για την ομάδα του Πειραιά.

Από εκεί και πέρα, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να κρατήσε στην κατηγορία τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Πάλι με το έτσι θέλω.

Έτσι, ο Γαλατσόπουλος, ο οποίος εκτός από πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ είναι και μέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έσωσε την αγαπημένη του ομάδα.

Μιλάμε τώρα για μία Λίγκα, η οποία χρίζει πρωταθλητές με το έτσι θέλω και δεν υποβιβάζει τις ομάδες που πρέπει, γνωρίζοντας ότι θα διαλυθεί εντελώς το προϊόν! Ένα προϊόν, όμως, το οποίο δεν έχει καμία αξιοπιστία και έχει υποβαθμιστεί σε τεράστιο βαθμό.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, λοιπόν, που δεν ανέχονται να παίζει κανείς μαζί τους και με τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, χάραξαν το δικό τους δρόμο και ήδη η ιστορία αποδεικνύει ότι ορθώς το έπραξαν! Για τους λόγους που προαναφέραμε και πολλούς ακόμα...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ