ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έγινε η συνάντηση Αγγελόπουλων-Σλούκα

Έγινε η συνάντηση Αγγελόπουλων-Σλούκα

Ένα από τα πιο hot ονόματα στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και όχι μόνο, όλο το τελευταίο διάστημα, είναι αυτό του Κώστα Σλούκα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει πάρα πολύ τον Έλληνα γκαρντ στο ρόστερ των επόμενων σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ενημερώσει τον παίκτη της Φενέρ για τις προθέσεις τους.

Μάλιστα, προ ημερών έγινε συνάντηση των αδερφών Αγγελόπουλων με τον ατζέντη του διεθνή γκαρντ, Παναγιώτη Καπάζογλου, παρουσία και του Γιώργου Σκινδήλια.

Ναι μεν, λοιπόν, η συνάντηση ολοκληρώθηκε με μία διαφορά στο οικονομικό σκέλος, ωστόσο φάνηκε πως ο 30χρονος άσος θέλει να επιστρέψει στο Λιμάνι! Τα μηνύματα ήταν, εν ολίγοις, ενθαρρυντικά.

Από εκεί και πέρα, τον Σλούκα φαίνεται να τον θέλει πολύ και η Ρεάλ Μαδρίτης του Πάμπλο Λάσο, ενώ δεδομένα θα υπάρξουν και άλλες ομάδες που θα του δώσουν περισσότερα λεφτά.

Ο Έλληνας γκαρντ, όμως, φάνηκε πως επιθυμεί και θέλει να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα και να αγωνιστεί για λογαριασμό του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να είναι δεδομένο ότι θα ανεβάσουν και άλλο την προσφορά τους, για να επιτευχθεί η συμφωνία.

Έτσι, Ολυμπιακός και Καπάζογλου θα μιλήσουν ξανά τις επόμενες ημέρες. Με το πιο θετικό απο όλα, να είναι η επιθυμία νέας συνεργασίας και από τις δύο πλευρές...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ