ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η «AS» για Ρεάλ και Σλούκα

Η «AS» για Ρεάλ και Σλούκα

Στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Κώστας Σλούκας και αυτό δεν αποτελεί μυστικό. Όπως μυστικό δεν αποτελεί και το γεγονός πως εφόσον εν τέλει αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε, θα απασχολήσει κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία από τις ομάδες που παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση του Έλληνα γκαρντ, αλλά όσο καθυστερεί το θέμα του Φακούντο Καμπάτσο και το φημολογούμενο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ, δεν θα κινηθεί. Αυτό τονίζει και η «AS», επισημαίνοντας πως η ισπανική ομάδα δεν έχει καταθέσει επίσημη προσφορά στον Σλούκα.

Στον Τύπο είχε γραφτεί για 3ετές συμβόλαιο με 6 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, ωστόσο η ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας διαψεύδει την είδηση. Επισημαίνει, μάλιστα, πως η περίπτωση του Σλούκα θα μπορούσε να προχωρήσει μόνο αν αποχωρούσε ο Καμπάτσο.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως προ κορονοϊού, η Ρεάλ Μαδρίτης επιχείρησε κινήσεις πρώτα για τον Λάρκιν και ακολούθως για τον Ουίλμπεκιν, αλλά και οι δύο περιπτώσεις ήταν απίθανο να ολοκληρωθούν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ