ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάνε να μιλήσουν με αριθμούς και τα... χάνουν! (video)

Πάνε να μιλήσουν με αριθμούς και τα... χάνουν! (video)

Μπορεί Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος να βρίσκονται, πλέον, στα… μαχαίρια, μετά την συνέντευξη Τύπου του πρώτου αναφορικά με την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι δυο τους έχουν και κάποια κοινά. Κάποιες ομοιότητες!

Συγκεκριμένα, αμφότεροι ΔΕΝ το έχουν καθόλου με τους αριθμούς. Δεν... βγαίνουν τα μαθηματικά τους. Έχουν φτάσει στο σημείο να… ανακαλύπτουν καινούργια ποσά, νέους αριθμούς, χαρίζοντας άφθονο γέλιο, αλλά και… απορία σε όλο τον κόσμο.

Η αλήθεια είναι ότι νομίζαμε πως τα είχαμε ακούσει και δει όλα από τον Αλαφούζο, το Μάη του 2016, όταν ανέφερε χαρακτηριστικά: «έχουμε συγκεντρώσει πεντακόσιες εκατό τριάντα πέντε χιλιάδες, αν θυμάμαι το νούμερο ακριβώς...», στο τηλεμαραθώνιο για την ανακαίνιση της Λεωφόρου.

Ωστόσο, ο dpg μας διέψευσε κατηγορηματικά στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που έκανε! Για την ακρίβεια, μιλώντας με αριθμούς (τι το ήθελε;) ανέφερε: «τριακόσιες εβδομήντα δυο χιλιάδες οχτακόσιες χιλιάδες ευρώ…». Νέα, μυθική... ανακάλυψη!

Για γέλια και για κλάματα! Πάνε να μιλήσουν με αριθμούς και τα… χάνουν. Αλλά, επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις τα πολλά λόγια είναι περιττά, δείτε το σχετικό βίντεο:

Αλαφούζος - DPG7000: Ίδιο πρόσωπο, πρώτοι εδώ.

2016: Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες ευρώ 2020: Τριακόσιες εβδομήντα δύο χιλιάδες οχτακόσιες χιλιάδες ευρώ >> 2future4umag.com

Δημοσιεύτηκε από 2future4u στις Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ