ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Δύσκολη η πρώτη χρονιά μου στην Ελλάδα»

«Δύσκολη η πρώτη χρονιά μου στην Ελλάδα»

Συνέντευξη στο «vtbrussia.ru» παραχώρησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πρώτη του χρονιά προσαρμογής στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, η οποία ήταν δύσκολη.

Από εκεί και πέρα, ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος πήρε μεταγραφή από τον Θρύλο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αναφέρθηκε και στο διάστημα της καραντίνας, λόγω του κορονοϊού, αλλά και στο τι περιμένει από την Μόσχα.

Αναλυτικά:

«Έναν καλό φίλο τον χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια. Γνωρίζω ότι σε οποιαδήποτε κατάσταση, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, μπορώ να ζητήσω βοήθεια και θα την λάβω. Για παράδειγμα, η πρώτη χρονιά μου στην Ελλάδα ήταν πολύ δύσκολη. Ήταν η πρώτη φορά που πήγα τόσο μακριά από το σπίτι. Ήταν δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ, αλλά ένιωσα την υποστήριξη των δικών μου ανθρώπων, και αυτό μου έδωσε δύναμη. Επομένως, είμαι χαρούμενος που έχω αυτούς τους φίλους, πραγματικούς και ειλικρινείς»

Για την καραντίνα: «Είμαι απίστευτα τυχερός. Τρεις μέρες πριν ξεκινήσει η καραντίνα, ο αδερφός μου και ο καλύτερος φίλος μου ήρθαν σε μένα. Επρόκειτο να διασκεδάσουμε, αλλά ξαφνικά κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης και έπρεπε να μείνουν μαζί μου για σχεδόν τρεις μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Μου άρεσε ακόμη που περάσαμε τόσο πολύ χρόνο μαζί. Προσπαθώ πάντα να βρω μια θετική πλευρά σε όλα. Σε κανονικές συνθήκες, δεν μπορούμε να είμαστε πάντα κοντά, ο καθένας μας έχει τη δική του ζωή. Τις περισσότερες φορές συναντιόμαστε το καλοκαίρι. Μερικές φορές έρχονται να με επισκεφτούν, αλλά κατά τη διάρκεια της σεζόν επικεντρώνομαι στην προπόνηση και στα παιχνίδια. Το καλοκαίρι προσπαθώ να περάσω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου με την οικογένεια και τους φίλους μου. Η επικοινωνία μαζί τους μου δίνει μεγάλη δύναμη, ιδέες, κίνητρα. Αυτό με κάνει ευτυχισμένο».

Για το τι περιμένει από την Μόσχα: «Όλοι λένε ότι η Μόσχα είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις στον κόσμο. Το χειμώνα, φυσικά είναι παγωμένη, αλλά δεν νομίζω ότι θα περάσω πολύ χρόνο στο δρόμο. Στη Σερβία, το χόκεϋ δεν είναι δημοφιλές, αλλά ξέρω ότι αυτό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αθλήματα στη Ρωσία. Επιπλέον, το χόκεϊ της ΤΣΣΚΑ είναι ένα σοβαρό όνομα στον αθλητικό κόσμο. Επομένως, σίγουρα θα βρω χρόνο να πάω στο χόκεϊ και να το δω ζωντανά. Και το ποδόσφαιρο είναι απαραίτητο. Αυτό είναι το αγαπημένο μου άθλημα. Φυσικά μετά το μπάσκετ».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ