ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός αποπνέει μια αξιοζήλευτη σιγουριά

Ο Ολυμπιακός αποπνέει μια αξιοζήλευτη σιγουριά
Book Small Mobile

«Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για βγουν συμπεράσματα. Το σίγουρο, όμως, είναι πως υπάρχει καλό κλίμα, πολλά χαμόγελα, θετική αύρα και εξτρά δίψα σε κάθε παίκτη για δουλειά, δεδομένου ότι λείπαμε τόσο καιρό από τα παρκέ», είπε μεταξύ άλλων ο Σάσα Βεζένκοφ σε συνέντευξη του στο olympiacosbc.gr.

Πέρα από το εξαιρετικό κλίμα που ανέφερε ο παίκτης του Ολυμπιακού, στην ομάδα υπάρχει και σιγουριά. Σιγουριά για τις κινήσεις που έγιναν, για την δουλειά που θα γίνει και για την θέληση όλων να είναι πρωταγωνιστές. Από που προκύπτει αυτή η σιγουριά; Πάμε να δούμε τρεις βασικούς λόγους….

Λόγος πρώτος η παρουσία των αδερφών Αγγελόπουλων. Όχι μόνο δεν πετάξαν… λευκή πετσέτα, αλλά είναι εδώ πιο δυνατοί από ποτέ. Γνωρίζουν πλέον τα σωστά και τα λάθη. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι εξάλλου. Με την απουσία τους ξεγύμνωσαν τα κακώς κείμενα στο ελληνικό μπασκετ δείχνοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ σε όλους και πρέπει να τον ΣΕΒΟΝΤΑΙ! Αλλιώς θα τον φοβούνται… Οι πρόεδροι των «ερυθρόλευκων» στήριξαν τις επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα. Έφεραν πίσω στο λιμάνι τον Κώστα Σλούκα, κάνοντας την μεταγραφή του καλοκαιριού. Είναι εδώ!

Λόγος δεύτερος η παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα στο πάγκο της ομάδας. Όχι μόνο γνωρίζει τι σημαίνει Ολυμπιακός, όχι μόνο ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και την ιδιοσυγκρασία του συλλόγου και των φιλάθλων αλλά αποτελεί και μετρ στις επιλογές παικτών.Μόλις ανέλαβε την ομάδα αμέσως ξεκίνησε τις στοχευμένες κινήσεις όπως μόνο αυτός ξέρει παίρνοντας τον Οκτάβιους Έλις από τον Προμηθέα Πατρών. Ο Έλληνας τεχνικός έχει «χτίσει» κομμάτι-κομμάτι και πολύ προσεκτικά και μεθοδικά το ρόστερ. Χωρίς οικονομικές τρέλες, χωρίς να είναι παρορμητικός κα επιλέγοντας τα κατάλληλα εργαλεία.

Λόγος τρίτος η παρουσία των ηγετών αυτής της ομάδας. Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης αποτελούν θεματοφύλακες για τον Θρύλο. Με την παρουσία αυτών των δυο, είσαι σίγουρός ότι άπαντες θα ξέρουν που αγωνίζονται. Θα ξέρουν ότι παίζουν για το μεγαλείο του Θρύλου. Θα ξέρουν το ρόλο τους….

Φυσικά οι λόγοι που ο Ολυμπιακός αποπνέει εφέτος μεγάλη σιγουριά είναι πολλοί περισσότεροι. Οι τρεις που αναφέραμε είναι κάποιοι από τους βασικούς λόγους που περιμένουμε πως και πως να δούμε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να σαρώνει στα παρκέ.

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ