ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανανέωσε και η Καπογιάννη!

Ανανέωσε και η Καπογιάννη!

Με τη συνταγή της επιτυχίας της φετινής χρονιάς του νταμπλ θα συνεχίσει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ανανεώθηκε η συνεργασία με την προπονήτρια του τμήματος μπάσκετ γυναικών, Ελένη Καπογιάννη.

Παράλληλα ανανεώθηκε η συνεργασία και με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου και συγκεκριμένα με τους Γιώργο Παντελάκη (Προπονητής Β’), Ρούλα Πρασσά (Προπονητής Γ’), Κλαίρη Μαρτινοπούλου (Γυμνάστρια) και Κώστα Λώλη (Sports Therapist).

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη μετά την ανανέωση της συνεργασίας  δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό.  Ενόψει της νέας χρονιάς έχω ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να δουλέψω για να παίξουμε ακόμα καλύτερο μπάσκετ, να  υπερασπιστούμε τους τίτλους μας στην Ελλάδα και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Εύχομαι να είμαστε όλοι οι υγιείς και να έχουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού στο πλευρό μας ακόμα περισσότερο. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη συνεργασία και για την ανανέωσή της».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στον... αέρα η Κριστόφερσον!

    Στον... αέρα η Κριστόφερσον!

    Η Λικέντρα Τζόνσον θα συνεχίσει σίγουρα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για την συμπατριώτισσά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ