ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεταγραφές στην ώρα τους!

Μεταγραφές στην ώρα τους!
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η μεταγραφολογία καλά κρατεί σε ό,τι αφορά το Θρύλο. Το timing, όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι περίεργο! Διότι παραμονές της έναρξης των τελικών δεν είναι και το πιο "φυσιολογικό" να διαβάζουμε τόσα ονόματα παικτών! Εντάξει, το θέμα με την αποχώρηση του Χάντερ δεν είναι τωρινό και δεν έχει βγει από την Ελλάδα. Προέρχεται από το εξωτερικό.

Αλλά αυτό που έγινε την Παρασκευή με την πληθώρα ονομάτων ως υποψήφιων για να πάρουν τη θέση του δεν είχε προηγούμενο. Γιατί διαβάσαμε ονόματα που δεν είναι σέντερ, διαβάσαμε και ονόματα 4αριών ως παικτών που είναι κοντά στον Ολυμπιακό.

Για όσους δεν το θυμούνται, ο Χάντερ είναι σέντερ όχι 4άρι! Συνεπώς τα άλλα ονόματα το μόνο στο οποίο αποσκοπούν είναι να αποσυντονίσουν την ομάδα και να διώξουν την ηρεμία. Αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους, στη σειρά των τελικών. Το ίδιο και η διοίκηση του Θρύλου. Δεν θα μπει καν στη διαδικασία ούτε να διαψεύσει ένα θέμα. Αυτή τη στιγμή το μόνο που υπάρχει είναι οι τελικοί και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό και τίποτα άλλο…

Μην νομίζετε, όμως, ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν ασχολούνται με την επόμενη σεζόν. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει μόνο αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι που συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Διότι δεν μπορεί μια ομάδα που στοχεύει στην κορυφή της Ευρώπης να ασχολείται μεταγραφικά μόνο όταν ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Η αναζήτηση και το τσεκάρισμα παικτών γίνεται όλη τη χρονιά, το ίδιο και τώρα.

Όταν ολοκληρωθεί η σεζόν, τότε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα κάνουν τις κινήσεις τους. Πριν από αυτό, όμως, υπάρχει μια λέξη που ακούγεται στον Πειραιά, μόνο μία… ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Συγκεντρωμένοι!

    Συγκεντρωμένοι!

    Η σκέψη και η προσοχή όλων στο Θρύλο είναι στο πρώτο ματς της σειρά, την προσεχή Πέμπτη στο ΣΕΦ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ