ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Aegeanball Festival, καλώς ήρθες!"

Ένα όνειρο του "Πριντ" σε συνεργασία με το Δήμο Σύρου θα γίνει πραγματικότητα. Το πρώτο Aegeanball Festival, στο νησί των Κυκλάδων, από τις 12 έως και τις 17 Ιουλίου. Ένα event για το μπάσκετ, για όλους, στην κεντρική πλατεία της Ερμούπολης.

Με τον διεθνή φόργουορντ του Ολυμπιακού να αναφέρει μέσα από το λογαριασμό του στο facebook ότι "Όλοι στη Σύρο! Ένα δικό μου όνειρο που γίνεται πραγματικότητα σε συνεργασία με τον Δήμο Σύρου. Από τις 12 ως τις 17 Ιουλίου σας περιμένουμε στην κεντρική πλατεία της Ερμούπολης για το πρώτο Aegeanball Festival!

Ένα ανοιχτό 3 on 3 για όλες τις ηλικίες, για μικρούς και μεγάλους, αλλά και για πολλούς "Star" που θα γίνουν ένα με τον κόσμο και θα δώσουν την δική τους μάχη, που θα κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο!

Τις επόμενες μέρες θα δημοσιευτούν όλες οι πληροφορίες για την διοργάνωση, για την δομή του τουρνουά και για τον τρόπο που θα μπορείτε όλοι να εγγραφείτε και να συμμετέχετε σε αυτή την γιορτή! Θέλουμε να περάσουμε καλά, να έχουμε ρεκόρ συμμετοχών για τα ελληνικά δεδομένα σε 3 on 3 και τα έσοδα από τις εγγραφές θα χρησιμοποιηθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το Aegeanball Festival στη Σύρο έρχεται και ανήκει σε όλους! Μείνετε συντονισμένοι..."

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ