ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα εισιτήρια του α' τελικού

Τα εισιτήρια του α' τελικού

Η σειρά των τελικών της Basket League ξεκινά την Πέμπτη, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός "υποδέχεται" τον ΠΑΟ με στόχο να κάνει το 1-0 και το πρώτο βήμα για έναν ακόμα τίτλο! Ο κόσμος του Θρύλου ανυπομονεί για το ματς αυτό. Κι όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ, η διάθεσή τους θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, στις 10:00. Κι αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα με το sold out να είναι θέμα ωρών!

Με τη σχετική ενημέρωση από τη Διεύθυνση Εισιτηρίων της ΚΑΕ να αναφέρει ότι "Η διάθεση των εισιτηρίων για τον Α΄ Αγώνα της τελικής φάσης play off BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19/05/2016 στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

• Μέσω του  INTERNET από το www.olympiacosbc.gr από την Δευτέρα 16/05/2016 και ώρα 10:00 και μέχρι εξαντλήσεώς τους.

• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Δευτέρα 16/05/2016 και ώρα 10:00 και μέχρι εξαντλήσεώς τους.

• Από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ από Δευτέρα 16/05/2016 (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) και μέχρι εξαντλήσεώς τους .

• Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την Δευτέρα 16/05/2016  από τις 10:00 – 18:00 και μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, καλό θα ήταν να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10,15,20 και 25 ευρώ.

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600

Όλοι «Print at Home Ticket», χωρίς αναμονή, χωρίς ταλαιπωρία!

Συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα αγοράς και εκτύπωσης του εισιτηρίου “Print at home”. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία, προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος στο σπίτι του ή στο γραφείο του. Έτσι θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της ουράς για την αγορά εισιτηρίου, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο ενώ με την εγγραφή ως μέλος του συστήματος εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αποφεύγεται η επαναλαμβανόμενη διαδικασία προσκόμισης των παραπάνω στοιχείων με βάση και τον νέο Αθλητικό Νόμο.       

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον Α’ αγώνα της τελικής φάσης BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ της 19/05/2016 και ώρα 19:30 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:

Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Τετάρτη 18/05 /2016 , ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

• Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους

• Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • "Καμίνι" το ΣΕΦ για το 1-0!

  Λίγα εισιτήρια έχουν μείνει για τον α’ τελικό της Πέμπτης. Στα εκδοτήρια από τις 10:00, την Τρίτη.

 • Ευτυχώς, γιατί ανησυχήσαμε!

  Ευτυχώς, γιατί ανησυχήσαμε!

  Ελαφρύς είναι ο τραυματισμός του Διαμαντίδη. Παίζει την Πέμπτη. Να μην έχετε και... άλλοθι!

 • Τελικά θα... έρθετε!

  Τελικά θα... έρθετε!

  Ο ΠΑΟ δεν μας χάλασε το χατίρι και πέρασε στους τελικούς της Basket League.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ