ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιστροφή… κορυφαίου στο Καραϊσκάκη

Επιστροφή… κορυφαίου στο Καραϊσκάκη

Παρά τις επανειλημμένες ενστάσεις του Ολυμπιακού, για τον τρόπο με τον οποίο σφυρίζει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, η ΚΕΔ του Κλάτενμπεργκ τον όρισε να διευθύνει το ματς του Σαββάτου, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει, πολλές φορές στο παρελθόν, παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο ο Τάσος Σιδηρόπουλος έχει αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, εντός αγωνιστικού χώρου. Αυτό δεν… πτοεί ιδιαίτερα την «εξυγίανση», η οποία μόνο όταν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ… διαμαρτύρονται, κάνει τους ανάλογους ορισμούς. Ή τους… αποφεύγει. Αναλόγως τι… βολεύει τους «εξυγιαντές».

Σιδηρόπουλο στο Καραϊσκάκη έχουμε να δούμε από τη νίκη επί του ΠΑΟ, στα πλέι οφ, στο Καραϊσκάκη, για την περασμένη αγωνιστική. Ήταν παρών στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, επίσης για την περσινή σεζόν, αλλά όχι ως πρώτος και πιο πριν διαιτήτευσε το Ολυμπιακός-Άρης, επίσης στο Καραϊσκάκη.

Γενικά δεν πέρασε ματς, με τον Σιδηρόπουλο παρόντα, που να μην είχε ο Ολυμπιακός κάτι να επισημάνει. Είτε ήταν διαιτητής, είτε 4ος, είτε… VAR. Όπως τότε με τον Παναθηναϊκό, που προσπαθούσε να στείλει τον διαιτητή Γκεστράνιους, συνεχώς στο VAR, για να τσεκάρει… παραβάσεις που δεν υπήρχαν, ανύπαρκτα πέναλτι κλπ…

Συνολικά ο Ολυμπιακός έχει πολλά παράπονα από τον Σιδηρόπουλο, ειδικά από εκείνο τον περιβόητο τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και έπειτα, οπότε η «εξυγίανση» Κοντονή, τότε, είχε βάλει το… χεράκι της, για να οριστεί. Οι αναμνήσεις που ξυπνά ο εν λόγω διαιτητής μόνο ευχάριστες δεν είναι, για τον Θρύλο.

Δημητριάδης, Μπουξμπάουμ, Μαλούτας, Τζοβάρας και Σαμοΐλης, συμπληρώνουν την ομάδα του… κορυφαίου. Παρατηρητής θα είναι ο Καρατζάς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ