ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γεννά πρωταγωνιστές! (videos)

Γεννά πρωταγωνιστές! (videos)
Book Small Mobile

Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία. Είναι το… μαγικό πεδίο αυτής της ομάδας. Είναι η… αύρα της. Είναι ο αέρας πρωταγωνιστή, που αποπνέει. Τα θρυλικά κατορθώματά της, με τον δικό της, μοναδικό τρόπο… Ο Ολυμπιακός, αυτή η υπέροχη ομάδα, αυτή η ομάδα-θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, κατακτά την Ευρώπη, με τη… μαγεία, η οποία την περιβάλλει… Αυτή η μαγεία, η οποία… γεννά πρωταγωνιστές. Αυτή η αύρα, η οποία δίνει την έξτρα ώθηση, την κατάλληλη στιγμή. Την κρίσιμη στιγμή. Την τελευταία στιγμή.

Ο Χάρισον είναι, πλέον, ένας από τους πολλούς, που το έκαναν, φορώντας αυτή τη βαριά φανέλα… Ο Χάρισον είναι, πλέον, ένας από τους πρωταγωνιστές. Ο Χάρισον είναι, πλέον, ένας από εμάς… Ξέρει τι σημαίνει αυτή η… έκρηξη συναισθημάτων, φορώντας το κόκκινο και το λευκό… Φορώντας τα  τιμημένα χρώματα αυτής της ομάδας. Όπως έμαθαν και πριν από τον Άαρον Χάρισον, όσοι βρέθηκαν στη θέση του.

Είναι… πολλοί! Και όλοι έχει γραφτεί, με χρυσά γράμματα, στην ιστορία του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου! Του Ολυμπιακού. Του Θρύλου. Του απόλυτου πρωταγωνιστή, ο οποίος, διαρκώς, γεννά πρωταγωνιστές…

Ώρα για βίντεο:

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ